Výroba pružín, výpočet a poradenstvo

Výroba pružín

Výroba pružín na zákazku je oblasťou, v ktorej excelujeme. Koniec-koncov, pružiny z našej dielne sa nachádzajú v rôznych zariadeniach, nástrojoch a objektoch po celom svete. Naši spokojní slovenskí aj zahraniční klienti oceňujú nielen kvalitu a riešenia na mieru, ale aj komplexnosť služieb.

Zákazková výroba pružín totiž zahŕňa celý proces – návrh, námery až po finálnu produkciu (predaj pružín). Garantujeme, že každá pružina je vyrobená s najvyššou precíznosťou, aby vyhovovala kvalitatívnym aj predpísaným úžitkovým potrebám a parametrom.

Výroba pružín, výpočet a poradenstvo - 1

Ako prebieha výroba pružín na zákazku?

Výroba pružín je zameraná na poskytovanie unikátnych (špeciálne navrhnutých) pružín, ktoré sú prispôsobené presne podľa požiadaviek zákazníka. Pružiny nachádzajú uplatnenie v rôznych oblastiach, od automobilového priemyslu cez strojárstvo až po nástroje či výrobné alebo medicínske zariadenia.

Výroba pružín na zákazku nám umožňuje variabilitu vo veľkostiach, tvaroch, materiáloch a úpravách pružín, vďaka čomu vieme vyhovieť konkrétnym požiadavkám klientov. Výrobný proces preto zahŕňa dôkladnú konzultáciu so zákazníkmi, ako aj návrh a vývoj prototypov.

Na začiatku každého projektu starostlivo vyberáme vhodný materiál. Od klasických oceľových drôtov po špeciálne zliatiny. Vždy dbáme na to, aby materiál zodpovedal požiadavkám na pevnosť a odolnosť.

Každá pružina je navrhnutá na mieru, čo umožňuje maximalizovať jej funkčnosť a životnosť. Pracujeme s najnovšími technológiami, aby sme dosiahli najlepšie možné výsledky.

Aplikácia moderných výrobných procesov nám umožňuje presné a efektívne tvarovanie pružiny.

Výroba pružín je v každej fáze podrobená prísnej kontrole kvality. To zahŕňa testovanie pevnosti, pružnosti a odolnosti proti korózii. Kvalita a funkčnosť sú pri výrobe pružín na zákazku kľúčové.

Na výrobu podľa potreby používame širokú škálu výrobných zariadení od jednoduchých takmer jednoúčelových strojov až po najmodernejšie počítačom riadené tvarovacie automaty umožňujúce tvarovanie pružín. To isté platí pre dokončovacie operácie ako je brúsenie pružín, otryskávanie pružín, popúšťanie pružín, kalenie alebo cyklovanie. Finálnou fázou je testovanie pružín.

Presvedčte sa aj vy, že výroba pružín na zákazku je oblasťou, v ktorej excelujeme.

Tešíme sa na spoluprácu.

Nákupný košík