Predaj drôtov, rovnanie a sekanie drôtu

Vyžaduje váš projekt kvalitné drôty a ich precízne spracovanie či úpravu? V Kraspol ponúkame kompletný servis zameraný na predaj drôtov, rovnanie a sekanie drôtu, aby sme vyhoveli všetkým vašim potrebám.

Predaj drôtov, rovnanie a sekanie drôtu

Predaj drôtov

Špecializujeme sa na predaj drôtov rôznych typov a veľkostí. Spomenieme napríklad pozinkovaný drôt (bezinal, galfan), napínacie a viazacie drôty na pletivo, ploštený drôt alebo pružinový drôt (carbonové oceľ, nerezové ocele). Ponúkame široký sortiment drôtov, keďže chceme uspokojiť rôzne požiadavky zákazníkov. Našim cieľom je predaj drôtov najvyššej kvality, ktoré sú vhodné pre rôzne použitia a oblasti – a to od stavebníctva cez záhradníctvo až po priemyselné využitie.

Predaj drôtov

Rovnanie a sekanie drôtu

Okrem predaja drôtov ponúkame aj profesionálne služby zamerané na rovnanie a sekanie drôtu. S moderným technologickým vybavením a vyškolenými pracovnými tímami sme schopní garantovať spracovanie a úpravu drôtu podľa špecifických požiadaviek klienta. Naše rovnanie drôtov je presné a efektívne. Jeho výsledkom sú dokonale rovné drôty, ktoré sú pripravené na ďalšie spracovanie či použitie. Špecializujeme sa aj na sekanie drôtu na požadovanú dĺžku. Zakladáme si na vysokej presnosti, čo je kľúčové pre vaše stavebné či výrobné projekty. Stačí nás informovať, aké drôty potrebujete. O všetko ostatné sa postaráme.

Prečo sa spolupráca s nami vyplatí?

Naša spoločnosť je certifikovaná a výrobky zodpovedajú štandardnej kvalite. Zárukou je Certifikát Systému manažérstva kvality. Spolu s prísnymi štandardmi je garanciou vysokej kvality a splnenia očakávaní a požiadaviek zákazníkov. Certifikát vnímame ako záväzok k udržiavaniu nastolených kvalitatívnych štandardov našich služieb.

Dodávateľov materiálu vyberáme podľa prísne stanovených požiadaviek na kvalitu. Okrem štandardných pružinových materiálov používame v prípade požiadavky aj materiály so špeciálnym zložením alebo mechanickými vlastnosťami.

Odborné poradenstvo a podpora v réžii skúsených pracovníkov –
aby sme zabezpečili, že naši klienti dostanú presne to, čo potrebujú.

Rozumné ceny, ktoré sú ohľaduplné k vášmu rozpočtu.

Striktne dbáme na dodržanie dohodnutých termínov, ako aj ostatných náležitostí. Platí to, na čom sa dohodneme. Zakaždým sa usilujeme o čo najkratšie dodacie termíny, o ktorých sú zákazníci vopred informovaní.

Ekologický prístup – zaväzujeme sa k ekologicky udržateľným výrobným procesom, čím prispievame k ochrane životného prostredia.

Neustále sa usilujeme o dosiahnutie maximálnej spokojnosti zákazníkov, ktorú zabezpečujeme poskytovaním vysokokvalitných produktov a služieb.

Naším hlavným cieľom je poskytovať Vám, našim zákazníkom, profesionálnu podporu na rýchlo sa meniacom trhu technických produktov a komplexných technických riešení.

Nákupný košík