Tvarovanie a ohýbanie dielov

Nech už váš projekt vyžaduje viac či menej špecifické a náročné tvarovanie a ohýbanie dielov, u nás ste na správnej adrese. Nezľakneme sa žiadnych, ani atypických požiadaviek.

Špecifiká tvarovania a ohýbania dielov

Tvarovanie a ohýbanie dielov sú procesy, pri ktorých sa mení tvar dielov bez odstránenia alebo pridania materiálu. Zahŕňajú mnoho metód, ktoré umožňujú prispôsobiť materiál podľa špecifických potrieb. S použitím najmodernejších ohýbacích strojov a techník dokážeme tvarovať a ohýbať rôzne druhy dielov s maximálnou presnosťou – bez akejkoľvek straty kvalitatívnych či úžitkových vlastností dielov.

Naše technické vybavenie umožňuje aj precízne tvarovanie a ohýbanie dielov zamerané na dosiahnutie požadovaných kontúr podľa dokumentácie či iných pokynov klienta.

Medzi naše špecifické činnosti zamerané na tvarovanie a ohýbanie dielov patrí cínovanie, delta tone, poplastovanie, kataforéza, deltaprotekt KL 130, geomet, olejovanie a zinkovanie – galvanický zinok (modrý chromát, čierny chromát, čiernenie).

Tvarovanie a ohýbanie dielov

Tvarovanie a ohýbanie dielov zverte nám

Presnosť a kvalita – tvarovanie a ohýbanie dielov vykonávame s najvyššou presnosťou a zameraním na detail, čo zabezpečuje vysokú kvalitu výsledného produktu.

Flexibilita – dokážeme pracovať s rôznymi materiálmi vrátane kovov, čo nám umožňuje byť flexibilnými v riešeniach pre zákazníkov.

Riešenia na mieru a individuálny prístup – každý projekt je jedinečný, a preto urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme vyhoveli vaším požiadavkám.

Nákupný košík